Ofera-i persoanei iubite cel mai frumos si in trend cadou din 2019!
Cadoul tau
Step up your game this Valentine’s Day !

Ursulet din trandafiri

Impresioneaza-ti persoana iubita cu un gest peste asteptarile ei si cumpara-i acest ursulet deosebit, iar noi iti garantam ca reactia ei va fi peste asteptarile tale.

Lant '' I love you ''

Daca vrei sa-i declari persoanei iubite ca o iubesti intr-un mod aparte, atunci ofera-i acest lantisor. In interiorul lantisorului sta scris "TE IUBESC" in 100 de limbi diferite.

Ursulet din trandafiri

Impresioneaza-ti persoana iubita cu un gest peste asteptarile ei si cumpara-i acest ursulet deosebit, iar noi iti garantam ca reactia ei va fi peste asteptarile tale.

Cadoul ideal

Ursuletul este decorat cu 250 de trandafiri lucrati manual, fiind cel mai dorit si cautat cadou pentru Valentine’s Day, Dragobete, Ziua Femeii, Zile Onomastice, Aniversari, sau Nunti.

Din dragoste

Fericirea persoanei iubite este de nepretuit, insa pentru asta, ai nevoie de acest ursulet deosebit, un adevarat Antonio Banderas, care va impartasi cu tine cele mai bune tehnici ale seductiei!

Pentru EA

In cazul in care persoana iubita nu accepta cadoul sau nu se bucura de el asa de mult pe cat te asteptai, il poti returna inapoi in 14 zile. Noi totusi avem o presimtire ca nu va fi cazul.

  •  Ursuletul este decorat cu 250 de trandafiri artificiali lucrati manual.
  • Ursuletul are 25 de cm inaltime si include o cutie speciala, transparenta, pentru a fi pus in cea mai buna lumina de prezentare.
  • Culori disponibile: Rosu / Roz / Alb / Mov

Pret: 249 RON          

         

  • In interiorul lantisorului sta scris “TE IUBESC” in 100 de limbi diferite.
  • Pentru a putea vedea inscrisul trebuie sa puneti lanterna telefonului in dreptul zirconiului intr-un loc intunecat sau a doua varianta este de a va uita cu camera telefonului in zirconiu.
  • Culoare disponibila: Auriu

Pret: 79 RON

  •   Daca vrei sa ii declari persoanei iubite ca o iubesti, dar vrei sa o faci intr-un mod aparte, atunci ofera-i atat ursuletul din trandafiri cat si lantul ” I love you ” !

Pret pachet: 299 RON

                    

Comanda acum!

Introdu datele tale in formularul de mai jos si un reprezentant te va contacta pentru comanda:

E-mail

contact@cadoultau.ro

Telefon

0785.444.888